Workshops voor iedereen

altijd persoonlijk en gericht op de praktijk

“iets wat je absoluut moet weten over de fotografie workshops die ik verzorg!”

Zelf heb ik een handjevol fotografie workshops gevolgd. Stuk voor stuk verzorgd door top fotografen met een perfecte inhoud en dito verzorgd lesmateriaal. Er was altijd maar 1 ding wat ik miste in deze workshop. Het persoonlijke element, of te wel persoonlijke aandacht en begleiding. Omdat ik kennisdelen leuk vind, biedt ik mijn workshops het liefste individueel aan of ga ik het liefste op stap met jouw en je eigen fotobuddy.
Persoonlijke aandacht staat voorop en praktijk gericht dus geen theorie vooraf. 

veel gestelde vragen

Hoe ziet zo’n workshop eruit? 

Vanzelfsprekend neem ik je mee naar een adembenemende lokatie waar we ons concentreren op compositie, belichting en focus. Vooraf stemmen we je wensen af en maken we een afspraak vooor tijdstip en lokatie af. Na de workshop deel je jouw beste foto’s en middels een online meeting bespreken we ze om ook het maximale uit je nabewerking te halen.

Hoe gaat het in zijn werk?

Klik op één van de workshops naar keuze en vul daar het contactformulier in. Na aanmelding voor de workshop ontvang je van mij en mail met een intake formulier en later een betaalverzoek van 1/3e van de totale workshopprijs. Na ontvangst van deze betaling neem ik contact met je op om alles af te spreken.

Wat maakt jouw workshop beter dan al die anderen?

Niet per sé beter, maar vooral anders door de uitvoering. Daarmee stuur ik je met een beter resultaat naar huis na de workshop. Door de persoonlijke aandacht en eventueel met alleen jouw fotobuddy erbij op stap te gaan, ben ik in staat met je te oefenen in het veld en je praktische tips & tricks te leren.

Kan ik ook met een vriendengroep meeedoen?

Ja dat kan in de workshop op maat. Samen met een andere ervaren fotograaf nemen we jullie mee op stap, waarbij de maximale grootte van de vriendengroep dan uit 4 personen bestaat inclusief jezelf! Dus 2 personen = 1 trainer, 4 personen = 2 trainers 😉

Wat heb ik allemaal nodig om een workshop te volgen?

 Naast dat dit sowieso goed wordt afgestemd met je, dien je minimaal te beschikken over goede stevige wandelschoenen, statief en een draadontspanner. Naast uiteraard een camera met zoomlens, dit kan een compact camera, systeemcamera of spiegelreflex camera zijn met verwisselbare lenzen. Heb je geen camera en wil je gewoon mee met je smartphone, doen!

Doe jij ook aan aftersales?

Niet goed is geld terug! Maar dankzij de persoonlijke aanpak en de afstemming van de workshop naar jouw wensen en dus de 1 op 1 aandacht wil ik dit altijd voorkomen, kortom inzetten om er een onvergetelijke workshop van te maken. 

#kennisdelen

delen is het nieuwe vermenigvuldigen

 

Overweeg de workshop blue hourLees en leer meer in mijn blog
error: Content is protected !!