nldazuu = DAVE ZUURING

welkom op mijn website

specialisme

Landschapfotografie, City Scapes, Blue Hour, fotograferen in het blauwe uur, zeelandschappen, heidefotografie, reportage fotografie, architectuur, interieurfotografie, beelden van Gelderland, Arnhem en de John Frostbrug

Workshops

Kennisdelen is mijn vak. Ook in mijn hobby, fotografie deel ik graag alle kennis die ik zelf door ruim 10 jaar te fotograferen heb opgedaan. Dit doe ik door het aanbieden van verschillende soorten workshop. Op deze website lees je daar meer over.
j

blogger

 Op deze website vind je artikelen van me. Sinds 2016 schrijf ik ook voor CameraNU.nl waar ik onderdeel uit maak van het vaste blogteam. Ook mag ik voor het populaire fotoblad Zoom.nl nu en dan publicaties verzorgen.
Dave Zuuring

Dave Zuuring

Vader, getrouwd, zoon van, 2 kinderen, fotograaf, business development manager kennis bij Toyota Material Handling

We vervullen in ons dagelijkse leven diverse rollen. In dit alles ben ik Dave Zuuring. Je kunt met me verbinden via deze website door je te abonneren op de nieuwsbrief die dan voornamelijk over fotografie zal gaan. Ook kun je me hier volgen over mijn belevenissen op facebook. Maar ook zakelijk op LinkedIN ontdek je meer over wat mij in mijn werk beweegt.

Contact

error: Content is protected !!