De kenners zegt dit wellicht wat. Voor mij sinds vandaag ook. Een lens met een maximale opening van diafragma f/1.2 Wauw dat betekend een volle stop meer licht t.o.v. de majestueze Sigma Art 50 mm. f/1.4 en Zeis Planar 50 mm. f/1.4 maar da’s allemaal leuk en aardig, maar wat ga je dan fotograferen?

Kantoordag

Canon EF 50 mm. f/1.4, 1/1250e ISO200. De rode stoeltjes.

Vandaag was ik in Ede op kantoor en totaal niet met fotografie bezig. Hoewel mijn cameratas onder mijn euro stond! Tijdens de lunch trok het lege terras en de mooie wolkenlucht mijn aandacht. Dus bedacht ik me dat ik daar wel wat mee aan kon. Dus na rond de klok van half 6 wat vastgelegd op f/1.2, f/1.4 en f/2.8. 

Canon EF 50 mm. f/1.4, 1/160e ISO200. Schaalmodelletje

Ik had ook nog bedacht dat ik van de buitenzijde van het pand een opname wilde maken met deze fraaie luchten van vandaag. Alleen alvorens dat te doen werd ik nog even afgeleid door een groep schapen en hun lammeren. Die foto’s zie je onderstaand. En wat betreft die foto van het pand. Die uit de hand genomen panorama verdiend niet echt de schoonheidsprijs, maar ik deel hem wel in de impressie van vandaag. Oordeel zelf maar. Op naar dag 35, die begint in Schiphol en zal eindigen in Tilburg alvorens huiswaarts te keren. Tot morgen.

Impressie van vandaag met de Canon EF 50 mm. f/1.2L USM

error: Content is protected !!