Fotografie workshops

'altijd persoonlijk, passie, plezier en boordevol kennis en inspiratie'

Sinds 2018 verzorg ik workshops in  samenwerking met:

zelf verzorg ik alleen nog op aanvraag privé workshops die via deze site aan te vragen zijn.

 

Logo Dutch Photo Academy
logo Cameranu

“iets wat je absoluut moet weten over de fotografie workshops die ik verzorg!”

Zelf heb ik een handjevol fotografie workshops gevolgd. Stuk voor stuk verzorgd door top fotografen met een perfecte inhoud en dito verzorgd lesmateriaal. Er was altijd maar 1 ding wat ik miste in deze workshop. Het persoonlijke element, of te wel persoonlijke aandacht en begleiding. Persoonlijke aandacht staat voorop en praktijk gericht dus geen theorie vooraf. 

“Wat anderen over
nldazuu fotografeert zeggen” 

Sander Grefte
Sander Grefte
2020-09-29
Dave laat zich leiden door zijn gevoel en het licht, twee belangrijke ingrediënten voor een goede foto! Daarnaast heeft hij ook heel veel technische kennis en dat maakt hem een uitstekende fotograaf en zeer geschikt voor het geven van workshops. Daarnaast is hij ook gewoon gezellig en is het samen fotograferen met Dave naast heel leerzaam ook prettig en gezellig. Ga zo door Dave! Al met al een echte aanrader!
Arnout Rebel
Arnout Rebel
2020-09-21
Ik heb zaterdag 19 september de workshop gedaan. Het is een aanrader. Hij belt je vooraf op en daar bespreekt hij wat je wilt leren of wat de aandachtspunten moeten zijn. Dave verdiept zicht in je leerproces en geeft tips hoe je bepaalde zaken moet aanpakken. Daarna neemt hij je mee om je eigen "Make Your Memory Today" te maken.
Wim Dekker
Wim Dekker
2020-09-21
Gisteren een mooie blauwe uur workshop gevolgd in Arnhem bij de John Frost Brug. Dave is een deskundig fotograaf. Telefonisch een soort van intakegesprek gehad, waarin ik heb aangegeven waar mijn aandachtspunten lagen. Dave pakte dit uitermate goed op en gaf me diverse tips met uitleg waarom. Erg verhelderend en bijzonder leerzaam. En daarnaast was het gewoon een leuke. gezellige avond. En het mooiste: terug gekomen met mooie plaatjes.... Voor iedereen die verder wil in de fotografie: zeker een aanrader.
Albert
Albert
2020-09-16
Dave is een kundige fotograaf en ook gewoon een zeer aardige vent. Ook wel Mr. Blue hour genaamd. Ik ken hem al van vroeger op Flickr en het is mooi om te zien dat hij nog steeds zo gedreven met fotografie bezig is. Je kunt van hem altijd eerlijkheid verwachten. Dat zie je ook in de stukjes die hij regelmatig schrijft voor natuurfotografie en zijn eigen blogs. Maar met Dave is het altijd gezellig. Binnenkort weer eens een fotosessietje doen 🙂 ?
Patrick
Patrick
2020-09-16
Afgelopen zondagochtend had ik met Dave (van NLDAZUU) om 6.15 afgesproken op de Haterse Vennen om van hem te leren over landschapsfotografie. De dingen waarover ik deze ochtend meer hoopte te leren, waren zijn aanpak en het wel of niet gebruik van filters. Beide onderwerpen zijn in de ochtend goed aan bod gekomen. Dave legde op een duidelijke manier uit, hoe hij zich voorbereidt en keuzes maakt op locatie. Daarnaast bood hij de mogelijkheid om te fotograferen met zijn filters. Hierdoor kon ik mijn bracket exposures vergelijken met foto’s met zijn grijsverloopfilters. Naast dat het erg leerzaam was, was het ook erg gezellig en een erg leuke ervaring/ochtend. Kort samengevat: Een aanrader voor mensen die zich willen ontwikkelen op het gebied van (landschaps)fotografie.

Veel gestelde vragen

Hoe ziet zo’n workshop eruit? 

Vanzelfsprekend zijn we op een prettige lokatie waar we ons concentreren op compositie, belichting en focus. Na de workshop deel je jouw beste foto’s en krijg je feedback hetzij online hetzij in een nabespreking afhankelijk van welke workshop.

Hoe gaat het in zijn werk?

Klik op één van de workshops naar keuze en vul daar het contactformulier in. Na aanmelding voor de workshop ontvang je de verdere gegevens.

Wat maakt jouw workshop beter dan al die anderen?

Niet per sé beter, maar vooral anders door de uitvoering. Daarmee stuur ik je met een beter resultaat naar huis na de workshop. Door de persoonlijke aandacht ben ik in staat met je te oefenen in het veld en je praktische tips & tricks te leren.

Kan ik ook met een vriendengroep meeedoen?

Ja dat kan neem contact met me op.

Wat heb ik allemaal nodig om een workshop te volgen?

 Naast dat dit sowieso goed wordt afgestemd met je, dien je minimaal te beschikken over goede stevige wandelschoenen, statief en een draadontspanner. Naast uiteraard een camera met zoomlens, dit kan een compact camera, systeemcamera of spiegelreflex camera zijn met verwisselbare lenzen. Heb je geen camera en wil je gewoon mee met je smartphone, doen!

Doe jij ook aan aftersales?

Dankzij de persoonlijke aanpak wil ik dit altijd voorkomen, kortom inzetten om er een onvergetelijke workshop van te maken. 

#kennisdelen

delen is het nieuwe vermenigvuldigen

 

Overweeg de workshop blue hourLees en leer meer in mijn blog
error: Content is protected !!