Vanmorgen opende om 0730 uur het stemlokaal bij mij in buurt in Loovelden Huissen. Uiteraard vandaag een paar foto’s met als thema verkiezingen. Dus iets voor half 8 met de camera in de hand, stempas en identiteitsbewijs mee en stemmen en fotograferen! En dankzij deze #nldazuu50mmchallenge nu een herinnering voor mij aan deze verkiezingen. Vastleggen, beleven en nu herbeleven.

 In de rij. Canon EF 50 mm. f/2.8 1/60e ISO1600

Best spannend allemaal om te gaan stemmen en de camera mee te nemen, maar uiteindelijke leverde het geen enkel probleem op. Dus wel zo onopvallend mogelijk een paar plaatjes geschoten, waarbij ik in elk geval een foto wilde meenemen van een stembiljet die in de stembus werd gedeponeerd, mensen met een stembiljet onderweg naar het stembureau en in het stemhokje.

Toeschouwers. Canon EF 50 mm. f/2.8 1/60e ISO1600

De foto’s had ik dus vanmorgen vroeg al snel klaar en onderstaand tref je de ‘reportage’ aan van mijn stemmoment, wat ik zag en registreerde. Dat het langer duurde als gepland om de foto te publiceren op deze 13e #nldazuu50mmchallenge dag is dat helaas onze Femke vandaag een onprettige ervaring rijker werd. Ze was voor haar verjaardag gaan shoppen met haar BFF 😉 en in een schoenenwinkel is haar zak gerold! En let op, haar iPhone, portemonnee zaten in haar jaszak. die dichtgeritst was. Ze had het totaal niet in de gaten. Gerold dus en alleen haar iPhone gestolen. Er was een getuige die haar heeft geholpen, maar het ook niet direct door had…. deze dacht dat zij bij haar hoorde, maar dat bleek helaas niet zo te zijn! Aangifte gedaan, verzekering gebeld die een net bedrag vergoed, SIM en telefoon in de iCloud geblokkeerd…. en een andere telefoon georganiseerd. Immers wat is een tiener meisje zonder een smart phone anno 2017 🙂 Kortom een verkiezingsdag, waar ik zelf de hele dag in een boeiend overleg was, een dochter die een vervelende ervaring had en dan onderstaand een impressie van deze waarschijnlijk historische dag, waar de verkiezingen in Nederland na Brexit en Trump niet het derde domino steentje zijn dat omvalt! 

Impressie van vandaag

error: Content is protected !!