De Waddeneilanden en het weerbericht en uniek duo. Voor vandaag was het voorspelde weer weinig goeds met ons van plan. Tijdens de zonsopkomst hebben we ons nog maar even omgedraaid, maar toen we rond 8 uur weer wakker werden scheen zowaar de zon.

26,5 KM en 30 seconden

Fietsen. Canon EF 50 mm. f/4 1/3200e ISO200

Na een heerlijk ontbijt om de hoek twee fietsen met elektrische aandrijving gehuurd en langs de waddenzee over de waddendijk op weg gegaan. Na een kleine kilometer stonden we alweer stil. De sfeer, het licht over de waddenzee was te mooi om niet te stoppen. En zo vervloog de tijd met spelen met het licht, filters en lange sluitertijd opnames. Laat in de middag lunch, om op tijd weer terug te zijn bij het hotel na een kleine 26 kilometer.

100% fun. Canon EF 50 mm. f/1.8 1/60e ISO125

PUUR Terschelling

Rond half 5 werden we voor de deur opgehaald en stapte we in een stoere Land Rover. Bestemming ‘Amelander gat’ en het fameuze drenkenlingenhuisje op het strand ter hoogte van paal 25. Uiteraard moest er halverwege even gestopt worden voor een fotoshoot. Om vervolgens het noordelijkste puntje van Terschelling te bereiken en in de verte Ameland te zien. Vanuit hier snel terug naar het drenkenlingenhuisje, waar we een mand met warme chocolade melk, koffie en Terschellinger Syltsje en pondkoek J

Drenkenlingenhuisje. Canon EF mm. f/11 1/13e ISO200 (statief)

Moederziel alleen met zijn twee

Onze chauffeur die ons veel vertelde over dit heerlijke eiland, liet ons hier achter. En daar sta je dan moederziel alleen, eh met zijn twee op het Noordzeestrand. Eerst maar eens een toast op het leven met de Terschellinger Syltsje en daarna tot kwart voor 8, ondanks de uitblijvende spectaculaire zonsondergang waar we van te voren van gedroomd hadden, er een onvergetelijke avond van gemaakt door heerlijk bezig te zijn met onze passie: fotografie.

Wat een belevenis hier op het strand, ‘Make Your Memory Today’ is weer gelukt. Sander bedankt voor een top dag en avond J #genieten

Impressie van vandaag

error: Content is protected !!