Ik zal jullie geruststellen, ik ben geen studie aan de Nyenrode Business universiteit gestart. Mijn dag begon vandaag met een meeting op Nyenrode ter voorbereiding op de workshop die Toyota Material Handling ondersteunt tijdens Logistiek Manager van het Jaar 2017 samen met Shell en Manpower. Vanuit mijn rol binnen Toyota mag ik me onder andere bezig houden met diverse facetten van kennis delen en ontwikkelen en dus ook bij het input leveren en meedenken over deze workshop.

Een afspraak dus op een lokatie waar ik ooit 1x eerder was geweest. Namelijk bij de uitreiking van het diploma van een van mijn allerbeste vrienden die al jaar en dag in New York woonachtig is. Toeval wilde dat we gisteren via WhatsApp contact hadden over het een en ander. En vandaag liep ik dus rond op een plek waar ik een ontmoeting had met een professor van wie hij nog les had gehad tijdens zijn studie, te weten professor doctor Jack van der Veen, EVO Fenedex Supply Chain Management center for Marketing & Supply Chain Management. Een leuke verbinding zo vandaag ook weer even via WhatsApp met elkaar die herinneringen bij hem opgeroepen zal hebben 🙂

‘Bruggen en bar avondjes’. Canon EF 50 mm. f/8 1/400e ISO100 

Nijenrode 

Ondanks dat de meeting iets uitliep, kon ik nog even een kwartiertje over het terrein een rondje lopen om voor mijn #nldazuu50mmchallenge kasteel Nijenrode te fotograferen met typische Hollandse wolkenluchten als decor.  De onderwijsinstelling Nyenrode is genoemd naar het kasteel waar de opleiding in gevestigd is. Enkele jaren geleden hebben ze de typische Nederlandse lange ij ingewisseld voor de Griekse y omdat deze internationaal toegankelijker is.
Nyenrode is vlak na de tweede oorlog opgericht door een aantal grote Nederlandse multi nationals en mag zich sinds de jaren 80 universiteit noemen.

Bijvangst. Canon EF 50 mm. f/3.2 1/400e ISO100

Impressie van vandaag

error: Content is protected !!