Een van de dingen die ik dankzij fotografie mag beleven is vriendschap. Dankzij de gezamenlijke passie fotografie, die we ook nog eens in dezelfde stijl vinden bijv. architectuur, city scape en blue hour, gaan we er nu en dan samen op uit.

Samen

Vandaag had ik met Patrick en Maarten afgesproken om weer eens samen een blue hour moment op te zoeken. Locatie Kleve vlak over de grens in Duitsland, waar Maarten een van zijn foto plekjes met ons wilde delen. We waren vandaag lekker op tijd. Dus eerst een ronde over het terrein van de school gelopen, ik mijn 50 mm. ding doen en daarna tijd voor Bitte ein Bit. Of te wel een biertje. Waarna we ons vervolgens in het blauwe uur hebben gestort.

Individueel. Sigma Art 50 mm. f/2.5 1/4000e ISO100

Hoewel fotografie een individuele activiteit is, kan ik wel zeggen dat we op een zeker moment altijd wel even bij elkaar staan op dezelfde plek om opnames te maken. Toch heeft iedereen zijn eigen smaak en stijl en gunnen we elkaar de ruimte. Zo komen we ieder met onze eigen opnames thuis.

Bijzonder aan deze ontmoetingen is dat we de tijd maken voor elkaar om ook na afloop nog even na te praten. En dat laatste doen we dan graag in Maartens stam café, Grieks restaurant, Sirtaki, waar we ons uitje vieren met een heerlijke maaltijd die de gastheer van Sirtaki voor en achteraf luister bij zet met een heerlijke koude Ouzo. En zo ligt dag 22 alweer ver achter ons…..

Impressie van vandaag

error: Content is protected !!