Het is een eindje uit de buurt, maar dankzij een 25-jarige jubilaris, sales collega Erwin Degelink, vanmiddag een bere gezellige receptie in Ommelanderwijk bezocht. En als je dan toch in die buurt bent, laat je top fotograaf Koos de Wit weten dat je in de buurt bent om te kijken of hij zin en tijd heeft om samen met je mee te gaan fotograferen in de buurt van zijn Groningen. 

Dus na de receptie vanuit Ommelanderwijk naar Koos in Groningen gereden. Samen wat gegeten en helaas moeten constateren dat het mooie weer sneller afgelopen was dan ik had verwacht. Maar ja, er lag nog wel een blanco #nldazuu50mmchallenge dag, dus hoe dan ook had ik bedacht dat ik naar Molen de Helper bij het Paterswoldsemeer zou rijden. Weer of geen weer, want dat charmante molentje staat normaliter in het blauwe uur wel in het licht. (Zie hoofdfoto)

Kleurrijk aan het Paterswoldsemeer. Yongnuo EF YN 50mm f/18 5,0 sec. ISO100

Terwijl we onderweg waren en het begon te regen dacht ik dit word een uitdaging. Maar terwijl Koos die voor me uit reed steeds harder ging rijden, zag ik dat de zon op de dichtbewolkte lucht doorbrak. Uiteindelijk nog een paar fraaie opnames kunnen maken met vandaag de Yongnuo EF YN 50mm f/1.8 Canon. De echte plastic fantastic, trage autofocus en zeker niet stil. Maar qua beeldkwaliteit……. ziet er goed uit! En zo is dag 29 aan het Paterswoldsemeer ten einde en was ik laat thuis om vandaag nog deze post op een beschaafde tijd af te ronden.

er zijn geen afbeeldingen gevonden

Koos de Wit in actie aan het Paterswoldsemeer. Yongnuo EF YN 50mm f/2.8 1/125e ISO200

Koos bedankt voor de gastvrijheid en gezelligheid.

Impressie van vandaag

error: Content is protected !!