Super sunday was het vandaag. Als je liefhebber van voetbal bent dan weet je waar ik het over heb. Voor mij was het ook super sunday, zoals je kunt zien aan bovenstaande foto. Bouwjaar 73 en 2 april, magic numbers and date 🙂

Fotoverslaafd

Maar terwijl ik vanmorgen wakker werd zag ik mist en daarna langzaam een stukje blauwe lucht. Toen heel even moest ik terug denken aan gistermiddag in de Betuwe, met bloesem en een meanderende Linge. Dus even was ik weer met mijn fotoverslaving bezig, maar de vermoeidheid en vooral een leuke dag in het vooruitzicht bracht me al snel op andere gedachten en ben ik weer heerlijk mijn bed in gedoken.Toen rond de klok van 11-en het moment er wel was, direct even naar de mooie bloesemboompjes om de hoek gelopen, omdat ik toen mijn verslaving, zucht naar een fraaie voorjaarsfoto niet kon weerstaan 😉

Full time spring! Yongnuo 50 mm. f/2.8 1/3200 ISO250

En de hoe de rest van deze 31e #nldazuu50mmchallenge dag is verlopen laat zich raden.

Gezellig, verwend en ongedwongen. Ook een toevallig passerende storing met regen kon daar niets aan veranderen.

Impressie van vandaag

error: Content is protected !!