Met het mooie weer als uitgangspunt ontstond vanmorgen tijdens het joggen het thema en onderwerp voor deze 38e #nldazuu50mmchallenge serie. Buiten. Er waren al zoveel mensen buiten vanmorgen dat ik wel er iets mee moest doen.

De fiets

De fietsen zijn weer allemaal uit de mottenballen. Canon EF 50 mm. f/4 1/1600e ISO100

Mijn eerste idee was nog gericht op fietser op een bekend fietspad achter onze wijk, maar als snel had ik het idee dat het ook iets moest worden met het terras. Maar eerst maar die fietsers. Dat werd me niet helemaal in dank afgenomen, want ik stond even ‘strategisch’ midden op het voetgangs en fietspad. En dan ziet iemand je staan en waarom op zo’n mooie dag als vandaag dan mopperen dat ik daar sta en deze meneer iets minder ruim zijn bocht kon nemen en niet in het midden kon blijven fietsen. Dat snap ik dan niet, want met dit mooie weer kun je toch simpelweg niet sjacherijnig zijn?

Huissen

La Differenza, top drukte voor de lokale ijswinkel. Canon EF 50 mm. f/2.8 1/60e ISO200

Na eerder op de dag gejogged te hebben en al gefietst, ’s middags voor een heerlijk ijsje naar Huissen centrum gewandeld. Is maar 2,5 kilometer dus wederom heerlijk buiten. Ja daar moest de camera wel voor mee, want de foto die ik wilde maken was er nog een specifiek van mensen op het terras. Nou en daar hoefde ik niet echt naar op zoek. Wat een bruisende gezelligheid op de terrasjes die Huissen rijk is. En zo hebben we dag 38 precies zo ingevuld als ik vanmorgen bedacht had ‘buiten’. Op naar dag 39 in de #nldazuu50mmchallenge.

Impressie van vandaag

error: Content is protected !!