Zoals de afgelopen 46 dagen tijdens de #nldazuu50mmchallenge al vaker gebeurt is, diende ook vandaag het foto onderwerp zich spontaan aan.

Hectische ochtend

Mijn week ziet er na een heerlijk relaxed paasweekend best druk uit. En zo begon deze dinsdagochtend ook. Imme start met zijn Cito’s, een terugkomdag voor leidinggevende in Duiven, een Sales kick off morgen met nog wat voorbereidingen en hectiek omdat er iets bij een leverancier mis was gegaan. Of te wel tussen half 8 en kwart voor 9 gebeurde veel. Dus net op tijd in de auto en tringtring. Dochterlief aan de lijn die onderweg is met Heleen naar Utrecht. En terwijl ik doorrijd zie ik het al: file op de Pleyroute. Of te wel als tip: neem het veer naar Duiven.

Looveer

 Dikke file, dan maar via het Looveer. Yongnuo 50 mm. f/3.5 1/2000e ISO100

En voor ik het wist stond ik op het Looveer. Ik kon er zo op rijden en dat hadden meer mensen bedacht. Dus vanachter het stuur een kiekje omdat de zij bootjes de aandacht trokken. En al rijdend naar de training in Van der Valk in Duiven bedacht ik me, dat het onderwerp voor vandaag Looveer zou zijn 🙂 Maar eerst trok na de meeting in van der Valk nog  het licht en de typische dreigende luchten die vanaf het Noordoosten voorbij trokken mijn aandacht.

Guided bye the light. (HDR) Yongnuo 50 mm. f/4.5 1/400e ISO100

Gelukkig is er altijd wel wat te beleven langs de rivier en zo ook vandaag. Dus tijdens het wachten en aan de overkant een paar beelden geschoten om zo de serie van vandaag meer inhoud te geven. Voor morgen staat het idee ook al vast en donderdag voor dag en dauw naar Heerlen, dus is dan nog de vraag wat kan ik in het Limburgse land doen. Kortom de laatste 3 dagen van de #nldazuu50mmchallenge gaan nu in.

Impressie van vandaag

error: Content is protected !!