Wat nog ontbrak in mijn #nldazuu50mmchallenge was een serie beelden met de 50 mm. in zwart-wit. Dat in combinatie met de Sales Kick off die we vandaag georganiseerd hadden vormt het decor voor dag 48. Dit keer met de Yongnuo 50 mm. lens.

Kick Off fy2018

Delen van kennis en informatie staat centraal tijdens de sales kick off.

Vond vorige week de events voor service plaat verdeeld over 4 dagen. Vandaag hadden we in 1 dag de hele groep sales buitendienst, leiding en andere managers in het commerciële domein actief. Zelf mag ik altijd mee organiseren en in mijn nieuwe rol werd er uiteraard ook gevraagd acte de presence te geven over mijn favoriete onderwerp KENNISCENTRUM. Toyota Material Handling kent een fiscaal jaar dat loopt van 1 april tot 31 maart. Dus in dit geval sloten we fy2017 af en trapten we een nieuw jaar af, fy2018. Dit heeft alles te maken met het feit dat we onderdeel zijn van een Japans moederbedrijf. Deze fiscale en dus jaarplanning sluit aan op het in Japan, lopende regering begrotingsjaar die altijd vanaf 1 April tot 31 maart loopt. Het fiscale jaar wordt vertegenwoordigd door het kalenderjaar waarin de periode begint, gevolgd door het woord Nendö (年度); het boekjaar vanaf 1 April 2017 tot en met 31 maart 2018 heet bijvoorbeeld 2017 – Nendö. Wij duiden het binnen Toyota Material Handling aan als fy2018.

Yongnuo 50 mm.

Esther presenteert.

Aangezien ik vandaag zelf ook in touw was tussen de bedrijven door vooral in de zaal een paar plaatjes geschoten en tot mijn verrassing werd er ook van mij een foto met mijn eigen camera gemaakt 🙂 Daarop bevond zich de Yongnuo. Een lens die prima werkt, maar een trage focus kent en daarbij wat bijgeluiden maakt. Vandaag tijdens het maken van een foto kon de lens/camera geen focus vinden en viel daarbij in storing, err. stond er in mijn display. Even de camera aan en uit en het probleem was verholpen. Leuke aan de lens, net als de 50 mm. Canon f/1.8 STM is dat ze onopvallend zijn en niet zo intimiderend als de Sigma 50 mm. Art f/1.4 kan overkomen. Ook de beeld kwaliteit is niet onaardig, het geheel oogt wat rauw en ongepolijster als met de Sigma. Nu is dit overigens ook geen vergelijk deze twee lenzen. Maar voor de vandaag gekozen beeldstijl zwart wit past het prima. 

Impressie van vandaag met de Yongnuo

error: Content is protected !!