Vandaag had ik mijn foto al snel gemaakt. Want vanmorgen vroeg was het een mooie wondere kleurrijke mistige wereld hier. Dus als landschapsfotograaf met weinig tijd ging mijn hart direct sneller kloppen. Enfin, ik dacht ik ren even de hoek om en jawel een heerlijke sfeer. Dus kortstondig een serie beelden gemaakt. Klaar zul je denken voor vandaag.

Plat op de grond

De rest van de dag vloog voorbij. Tijdens lunchtijd nog de plannen gewijzigd, vrijdagmiddag willen we nog wel eens een ‘waterfiets’ gaan eten. Maar toch maar niet gedaan, ondanks dat ik dacht daar kan ik ook iets smakelijks van fotograferen. Daarna geen seconde meer aan de camera en de 50 mm. challenge gedacht. Want sja ik had de buit immers al binnen. Maar toen ik via een ongebruikelijke route Huissen binnen reed in een flits een klein plantsoentje met gekleurde krokussen zag staan, omgekeerd en plat op de grond gegaan. Ja ik val voor krokussen 🙂

Kortom vandaag weer een dubbele buit. En om de hoek en op de grond. Wat ik volgens mij hiermee bewijs in deze #nldazuu50mmchallenge is dat je helemaal geen gekke dingen hoeft te bedenken om mee te doen. Je loopt gewoon tegen de fotomomenten aan 🙂 En o’ja alles is nog steeds met alleen de Sigma 50 mm. f1/4 Art lens gemaakt.

Impressie van vandaag

error: Content is protected !!