Eind november melde zich via deze website, iemand die interesse had in een foto van de John Frostbrug Arnhem. Op zich niets nieuws. Alleen wat het wel bijzonder maakte, men wilde de foto gebruiken voor het alom bekende bordspel Monopoly, speciale editie Arnhem. Ze waren bezig met de ontwikkeling van de stedeneditie van Arnhem. Of ik mijn foto wilde leveren voor op het bord. We kwamen al snel tot zaken J waarbij er wel  gesproken was over een prominente plaats op het bordspel.

Experiment met 50 mm. lens

John Frostbrug tijdens blauwe uur in Arnhem

Vervolgens bleef het even stil totdat ik begin dit jaar een promotiefoto via Facebook aantrof met daarop mijn bluehour van de John Frostbrug. Wauw, staat daar even je foto die je ooit op een doordeweeks avond met een goede bekende uit Groningen (Koos de Wit) schoot, prominent op het bord. Leuke is ook dat deze foto de eerste keer was vanuit een ander standpunt en als experiment met de 50 mm. lens en andere beeldhoek mijn favoriete fotografie onderwerp vastlegde.

Trots

10-nldazuu-2016-0409Vorige week was het afhaalmoment van de exclusieve monopoly editie van Arnhem in Sonsbeek Arnhem. Trots als een pauw liep ik naar de witte villa om mijn exemplaar in ontvangst te nemen. Want al lopend naar de plaats van bestemming kwam ik allerlei mensen tegen met één of twee Monpoly spellen onder hun arm. Direct schoot door mijn hoofd: “die kijken straks dus allemaal tegen mijn foto aan J “. Vervolgens nam ik het spel zelf in ontvangst van initiatiefnemers Gerard Mulder (rechts) en Willem-Jan Wiegers (links).  Een trots moment dus….. Ben erg benieuwd op welke momenten jij als fotograaf met trots terugblikt?

Onderstaand enkele foto’s van de afhaaldag!

error: Content is protected !!