Vandaag de VIJFDE dag van de #Foto7daagse.  Een getal dacht ik eerst. Toen reed ik op de A12 naar Ede het bord nog 5 Km wegwerkzaamheden voorbij, dus géén file… en dan vliegt je dag voorbij heb je foto VIJF nog niet geschoten. Iets na half 5 bedacht ik me dat we vast wel een VIJF tons heftruck binnen hadden staan en dus daar naar gezocht, gevonden en een foto van gemaakt! Hmmmm. deze vond ik het niet helemaal, want er staat VIJFtig, maar kenners weten dat er 5,0 ton wordt bedoeld. Toen bedacht ik naar de heftrucks op een rij kijkend, ik kan ook VIJF vorkheftrucks op een RIJ doen. Dat gedaan en ziet er wel lekker stoer uit, dankzij het lage standpunt. Uiteindelijk als liefhebber van licht me door het avondlicht in onze showroom/magazijn laten leiden en dat werd uiteindelijk de hoofdfoto, van de VIJF heftrucks op een rij.

Camera is nog steeds de Fuji XT-1, dit keer met de 18-55 mm. zoomlens en het Fuji kleurprofiel Classic Chrome. Onderstaand de andere VIJF Toyota heftrucks 🙂

error: Content is protected !!