Een jaar geleden, op ‘aandringen’ van fotobuddy Patrick deed ik mee aan de fotowedstrijd van CeWE fotoboek, Made in Holland. Dat ik uiteindelijk de Made in Holland 2015 won is een moment om nooit te vergeten!! Kortom doe mee aan deze wedstrijd.

Jurylid fotowedstrijd

Begin dit jaar kreeg ik een berichtje van CeWE of ik interesse had om zitting te nemen in de jury voor de Made in Holland 2016! Een vraag waar ik niet lang over hoefde na te denken, immers foto’s kijken en beoordelen is iets wat ik ook graag doe. Dus dit jaar géén inzendingen van mij. Ik ben er zelfs van overtuigd dat door te kijken naar anderen en te luisteren naar anderen je eigen foto’s beter kunnen worden. Kortom ik ben naast Marius van Pijpen, ‘Corbino’, Boudewijn Buijser en Jan Willem Verschuuren jurylid. Medio Mei komen we samen om uit de geselecteerde ingezonden foto’s de winnaar te kiezen. De hoofdprijs is dit keer niet een reis naar Curacao, maar een 4-daagse reis naar IJsland.

Meedoen kan nog 2 weken…

Je mooiste typische Hollandse foto kun je nog tot 15 mei insturen en als je vandaag nog inzendt kun je zelfs nog 3 rondes meedoen! Toen ik zelf in 2015 meedeed, was ik een week te laat! Ik had het pas later in de gaten toen ik besloot foto’s in te sturen. Vanaf week 2 deed ik mee en uiteindelijk haalden 3 foto’s de finale. Zelf kijk ik iedere week naar de genomineerde 20 foto’s 🙂 en dit levert me alweer veel inspiratie op. Zelf zal en mag ik niet insturen, maar de hoofdfoto bij dit artikel zou maar zo een keuze geweest kunnen zijn, immers een fiets, strandtentje en wat hollandse lucht op de achtergrond zou perfect in het thema passen.

Doe mee en succes met insturen en wie weet tot de prijsuitreiking 🙂

Onderstaand een paar afbeeldingen die ik afgelopen weekend nam aan het Zeeuwse strand bij Renesse.

 

 

error: Content is protected !!