Sinds ik fotografeer, een avontuur dat begon in 2009, ben ik ook begonnen met het maken van fotoboeken. Omdat ik het flauwe vermoeden had, dat ik weleens meer dan 1 fotoboek zou gaan maken, heb ik ze als titel gegeven: “Onderweg met Beeld”.

Bijzondere aan dit jaarfotoboek, het draait om beelden uit 2014, maar zeg maar 75% van de foto’s van januari tot augustus zijn verloren gegaan tijdens een PC crash. Toch nog diverse beelden kunnen redden en re-editen. Daarnaast verfijnde ik mijn blauwe uur techniek, werkte meer met filters dan ooit en kocht de fraaie Fuji X-T1 camera. Ook schoot ik in augustus 2014 een bijzondere serie foto’s op de Posbank, inderdaad de later prijswinnende foto. En maak ik maar liefst 2 fotoboeken over 2014, want er was veel beeldmateriaal voor handen.

Ondertussen heb ik deel 9 af en deze deel ik onderstaand graag met je. Dit keer maakte ik het fotoboek bij Albelli. Het boek is liggend 28×21 cm met fotokaft en platliggend, zodat je de foto’s mooi kunt bekijken. Groter is mooier, maar aangezien de meeste boeken die ik maakte in dit formaat zijn, dan gekozen voor 28×21 cm. Het boek blader je hieronder online door. Vergeet niet te klikken op volledig scherm 😉

[iframe http://www.albelli.nl/onlinefotoboek-bekijken/a774c33f-21cd-463f-9065-b74b5f73f04e 100% 500px]

error: Content is protected !!