Puzzelaars gezocht

Als fotograaf ben je soms weleens op zoek naar iets anders om je beelden te presenteren of op aan te bieden. We kennen allemaal wel afdrukken en inlijsten. Na eerdere ervaring met fotocadeau, kreeg ik het idee aangereikt om eens een puzzel te maken van een foto van me. In deze blog een korte impressie over dit leuke foto cadeau. Wel zijn er nog twee puzzelaars gezocht!

Laat ik vooropstellen dat ik op de een of andere manier niet zo vaak foto’s van mezelf afdruk. Ben meer een beeld maker dan printer. Wel printte ik recentelijk samen met Sander Grefte mijn eerste full colour prints op A3 formaat, maar andere vormen van afdrukken of foto cadeaus anders dan een afdruk of kalender had ik nooit overwogen. Okay ik mocht een fraaie foto van de John Frostbrug voor de puzzelshop leveren, maar zelf een puzzel laten maken. Nee dat had ik nog niet gedaan. Laat staan een sleutelhanger met een eigen foto. Dus dat jullie het alvast weten, je kunt ook eenvoudig een sleutelhanger bestellen. Maar er zijn veel meer foto cadeaus daarover later meer. Nu dus eerst een puzzel. Daarnaast ik ben zelf geen puzzelaar. Maar nadat fotocadeau, me vroeg of dit niet eens was om uit te proberen, ben ik overstag gegaan. Want als ik dan zelf puzzelen niet leuk vindt, dan kan ik toch net zo goed een puzzel cadeau doen aan iemand?

Over deze foto van Doesburg

Doesburg stadsgezicht over de IJssel

Tot zover over het tot stand komen van de puzzel. Het creatieve proces van het maken van de foto was een hele andere. Het brengt me terug naar een frisse ochtend in mei 2021. Samen met Sander Grefte had ik afgesproken om erop uit te gaan. Maar de avond ervoor had ik een mooie lucht weer waarschuwing van fotovriendin Ellen van den Doel ontvangen. Aangezien ik al eens eerder daar gefotografeerd had, voornemens was om in Doesburg een fotoworkshop te organiseren, stond dit Hanzestadje op mijn radar. Voor een zonsopkomst wist ik dat de zon achter de stad zou opkomen en had ik me gevisualiseerd dat dan mooi de lucht erboven zou kleuren. En als de IJssel het toeliet op het water een mooie reflectie zichtbaar zou zijn. Een andere aanleiding was de Laowa Shift convertor die ik te leen had. Een fantastische oplossing om panorama’s mee te maken. En zoals je in de foto kan zien, een spectaculaire lucht kregen we. Tot zover het verhaal achter de totstandkoming van deze foto.

Bestelproces foto op puzzel

Na het contact met fotocadeau, moest er een foto gekozen worden. Deze foto van deze prachtige zonsopkomst staat hoog in mijn persoonlijke lijst van favorieten. Dus bedacht ik me dat het weleens leuk zou zijn voor deze puzzel. Dus foto uitgezocht en naar de website van fotocadeau.nl toe. Ik weet niet hoe vaak jij dit soort websites bezoekt. Ik in elk geval veel te weinig, maar het viel me op hoeveel er tegenwoordig mogelijk is. Ik grapte net bovenstaand nog erover dat je ook eenvoudig een sleutelhanger kunt bestellen, nou of wat te denken van een inductiebeschermer met je eigen foto erop, de hexagons waar ik al eerder over schreef en dan nu een gepersonaliseerde puzzel.

IJssel bij Doesburg

De foto die ik gebruikte om deze puzzel op te baseren.

Fotocadeau heeft een uitgebreid assortiment

Over het bestelproces kan ik vrij kort zijn, kiezen wat je wil maken, en hier zit eigenlijk de grootste uitdaging. De keuze is reuze. Als je je keuze hebt gemaakt is het klikken, de schermen doorlopen en beginnen met bestellen. In mijn geval voor de fotopuzzel, dan kies je welke variant puzzel je wil laten maken. Voor de fun en het gemak kies je uiteraard de puzzel met de minste stukjes, 120, 192 of 200 stukjes. Dit is de zogeheten budget puzzel, Maar voor de echte puzzelliefhebbers is er ook de gepersonaliseerde puzzel met stevige doos van maar liefst 1.000 stukjes. Dit zijn de Deluxe puzzels die er in 500 of 1.000 stukjes met luxe omdoos te bestellen zijn. Ik bestelde de Deluxe variant met omdoos.
Fotocadeau puzzel van 1000 stukjes van fotocadeau

Wil jij deze puzzel van fotocadeau?

Nu zul je zeggen bij het bekijken van de foto van de doos van puzzel; “Dave hij zit nog in het plastic!”. Dat klopt. Want ik ga zelf deze puzzel niet leggen. Dat ga jij doen! Kortom vind je puzzelen leuk dan heb ik wee puzzels klaar liggen. Er zijn maar twee dingen die ik van je vraag. Stuur mij een berichtje via Facebook, Instagram of via deze website met daarin kort je motivatie waarom je deze puzzel van Doesburg wilt hebben. En mij nadat je puzzel hebt ontvangen een foto van de puzzel als deze gelegd is en wat je ervan vindt. Doe je mee? Wil je je eigen puzzel maken, dat kan. Jouw gepersonaliseerde puzzel bestel je bij Fotocadeau.

error: Content is protected !!