Na een fantastische avond op het strand van Terschelling nabij het drenkelingenhuisje, zie blogje Dag 16, was het vanochtend tijd om met de boot van 09:15 uur weer huiswaarts te keren. Wat vliegen twee dagen voorbij en wat is het heerlijk om op de Waddeneilanden te verblijven, ondanks dat we niet de beste en mooiste weerscondities hadden.

We keerden vanochtend huiswaarts met regen en somber weer en een pittig windje. Dus onze conclusie was toen we comfortabel in de boot zaten dat we de hele zaterdag gisteren goed besteed hadden. Alleen dan is de vraag, wat ga ik vandaag vastleggen met de 50 mm. wetende dat ik pas op de boot erover nadacht….. en toen op het idee kwam van de titel ‘terugreis’. De foto die ik me toen visualiseerde was iets met weer in de haven zijn van Harlingen, navigatiesysteem auto en koffer thuis voor de voordeur J

In elk geval mag deze foto niet ontbreken, de haven van Harlingen bij het eindpunt van de overtocht. Somberder dan dit krijg je het niet!

Somber. Canon EF 50 mm. f/2.2 1/1000e ISO100

Kortom eigenlijk een voor de hand liggend thema, terugreis, na een heerlijk weekendje fotograferen op Terschelling. Bij thuiskomst wel direct de cameraspullen ‘ontzand’, want na de vrijdag storm op de Noordvaarder/Groene strand was er toch behoorlijk wat zand op de lenzen terecht gekomen. Dus thuis alles afgeblazen en met een zachte doek schoongemaakt. De rubberen randen van mijn Canon lenzen met een Swab die ik bij Chipclean had meegenomen, schoongemaakt. Ondertussen genoot kater Woody van een dutje in een te kleine schoenendoos 😉 Samen met fotobuddy Sander besloten dat een weekend als deze voor herhaling vatbaar is, ideeën voor een volgende trip zijn o.a. weer Terschelling, maar ook Ameland staat hoog op het verlanglijstje…. Kunnen we al gaan?

Schoonmaken. Canon 50 mm. f/1.8 1/60e ISO640

Impressie van vandaag

error: Content is protected !!