Met enige zorg ging ik gisteravond na een inspiratieloze dag die goed eindigde naar bed. ’s ochtends had ik al direct zoals eigenlijk de afgelopen 31 dagen het idee voor vandaag. Een serie foto’s in Deventer in het sfeervolle centrum, maar dan niet een blue hour. Nee, want die hadden we al eerder gedaan op dag 7 als blauw en wit.

Op het terras een goed gesprek

Op het terras. Yongnuo 50 mm., 1/125e, f/2.8 ISO100

Zoals door de weeks vaker gebeurt is dat ik ontmoetingen heb met klanten. Zo ook vandaag. Want ik had vanmiddag een afspraak gepland dus in Deventer bij Bosch Thermotechniek, waar ik sinds najaar 2016 bezig ben met een bijzonder traject in mijn vakgebied rondom veilig, gezond en verstandig werken met intern transport materieel. Hierdoor ontmoet ik mooie mensen, mensen met en verhaal en hun eigen waarheden en ambities. Zo ook Ivor Sijsling, met wie ik hopelijk voor de zomer een nieuw traject in mag op dit vlak.

Cheers. Yongnuo 50 mm., 1/500e, f/2.8 ISO100

Omdat het mooi weer was en ‘omdat-het-kan, maar-niet-omdat-het-moet’, en hij weet dat ik een foto liefhebber van Deventer ben en nog voor deze 33e #nldazuu50mmchallenge op zoek was naar een serie foto’s, samen het centrum opgezocht. Ja ja na werktijd en daar verder door gesproken over het plan, onze ambities en verwachting.
Kortom, een mooie ontmoeting en hoe gaaf is het dat dit in je werk kan gebeuren?

Als ‘Deventernaar’ heeft hij me een rondje mee genomen door de stad gemaakt, mijn oude school gezien en ‘slordig’ gefotografeerd uit de losse pols, met spotmeting, grote diafragma’s en AUTO ISO.

Impressie van vandaag

error: Content is protected !!